viernes, 20 de mayo de 2011

Concentració a Plaça Catalunya.

Anava amb pressa...feia tard. Vaig passar per Plaça Catalunya...que faig?...sóc fotògraf i porto una càmera... La tentació va ser massa forta... havia de fer unes fotos.
Vaig trobar un espai força organitzat dins el desordre, amb diferents punts on es debatia sobre temes relacionats amb el capitalisme, el consumisme, la corrupció política...espais on tothom qui ho volia tenia el seu torn de paraula per donar la seva opinió o explicar la seva experiència.
No sé on anirà a parar tot això, ni que passarà aquesta nit, quan s'hagi de complir la decisió de la Junta Electoral que prohibeix tot tipus de manifestacions i concentracions durant la jornada de reflexió i el mateix dia de les eleccions. Intervindrà la policia per desallotjar una gent que de forma pacífica fa sentir la seva veu?, abandonaran la concentració per ells mateixos?.
Tot plegat molt delicat. Penso però, que el fet que tantes persones tant diferents entre elles i representatives de gairebé tots els estrats de la nostra societat hagin estat capaces de trobar un espai comú de diàleg i protesta, no tan sols a Barcelona sinó també a Madrid i a moltes altres ciutats és un esdeveniment prou important com perquè els nostres dirigents en prenguin nota i, en molts casos, s'ho facin mirar. 
Carles Fortuny



















No hay comentarios:

Publicar un comentario